Результати конкурс субгрантів у межах проєкту EU4CSOs EmpowerUA

Ми раді оголосити переможців конкурсу субгрантів у проєкті Європейського Союзу “Посилення залучення громадянського суспільства для розвитку соціальної сфери в Україні” (EU4CSOs Empower UA), що спрямований на покращення якості, різноманітності типів соціального захисту шляхом розвитку ринку соціальних послуг на рівні громад. 

Експертна комісія обрала 12 найкращих проєктів серед 111 поданих.

Переможцями першого конкурсу субгрантів EU4CSOs Empower UA стали: 

  1. Чернігівська міська благодійна організація батьків і дітей інвалідів з дитинства «Логос» з проєктом «Рівний доступ до соціальних послуг»
  2. Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» з проєктом «Хаб стійкості – простір твоєї підтримки»
  3. Громадська організація «Вибір» з проєктом «Підвищити спроможність ОГС надавати соціальні послуги ветеранам/кам та їх сім’ям»
  4. Благодійна організація «Запорізький Благодійний фонд «Єврейський Общинний центр Мазаль Тов» з проєктом «Соціальний супровід, консультування та психологічна підтримка кризових верств населення Запоріжжя»
  5. Благодійна організація «Академія розвитку, підтримки та соціальної адаптації дитини «КІДДОМ» з проєктом «Родина ВПО з дитиною з аутизмом – допомога поруч!»
  6. Благодійна організація «Сто відсотків життя Черкаси» з проєктом «Кризовий центр для жінок»
  7. Благодійна Організація «Благодійний Фонд «СОС Штаб громадянської оборони» з проєктом «SOS-Турбота» – проєкт, спрямований на покращення якості життя літніх людей, які опинилися у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно про себе подбати
  8. Громадська організація «Голос батьків» з проєктом «Покращення життя сімей, які виховують дітей та молодь з інвалідністю через надання соціальних послуг»
  9. Громадська організація «Асоціація жінок України» з проєктом «Якісні соціальні послуги як засіб подолання викликів та наслідків війни»
  10. «Родина для осіб з інвалідністю» з проєктом «Базові соціальні послуги для осіб з інвалідністю в Києві»
  11. Благодійна організація «ВІЛЬНА ЗОНА» з проєктом «Посилення спроможності ОГС у наданні соціальних послуг уразливим групам в умовах війни та післявоєнного відновлення»
  12. Громадська організація «Центр соціальної адаптації людей з інвалідністю «Океан добра» з проєктом «Рівний – рівному».

Найближчим часом переможці підтриманих проєктів отримають електронні листи на вказані у заявках адреси з детальнішою інформацією стосовно продовження співпраці в рамках проєкту. 

Висловлюємо щиру вдячність усім іншим учасникам конкурсу за активну участь та небайдужість стосовно розвитку власних громад. Бажаємо вам не зупинятись та продовжувати завзято працювати задля отримання високого результату! 

Також пропонуємо зареєструватись на весняний набір на менторство, який триватиме до 10 травня 2024 року. Зробити це можна за посиланням:

Проєкт EU4CSOs EmpowerUA реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» за фінансового сприяння Європейського Союзу.

Зміст цієї новини є виключно відповідальністю БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.